Typ tofu: Mediterranean
-
Tofu na středomořský způsob
—
by
1. Do trouby rozehřáté na 220 °C vložíme na 15 minut LUNTER SEAFOO SEAFOO TOFU MEDITERRANEAN s máslem, nakrájenou cibulí, citrónem a směsí koření a pečeme cca 15 minut. 2. V misce si smícháme všechny ingredence na chutný dip, který podáváme k pečenému tofu. 3. Podáváme s oblíbenou pečenou zeleninou, salátem, případně s vařenými bramborami.
-
Cuketové závitky se SEAFOO TOFU
—
by
1. Cuketu nastrouháme na tenké plátky – můžeme tak učinit například škrabkou na zeleninu. Ogrilujeme ji na kapce olivového oleje z obou stran a lehce osolíme. 2. Na plátky nakrájime také očištěné avokádo a mrkev. 3. Vezmeme plátek cukety, na jeho začátek příčně položíme mrkev, avokádo, lístky rukoly a navrch tofu. Cuketu svineme do rolky a upevníme párátlem.
-
Svěží středomořský pomerančový salát s tofu
—
by
1. Pomeranč oloupeme, nakrájíme na kolečka, která následně rozčtvrtíme. Cibuli nakrájíme plátky. Obojí vložíme do misky. 2. Tofu nakrájíme na kostičky a opečeme na pánvi nebo na grilu. 3. Do misky opečené tofu, olivy, osolíme, opepříme a přidáme i olivový olej. Následně zamícháme a můžeme podávat.