Dno formy vyložte pečícím papírem. Kešu oříšky namočte předem alespoň na půl hodiny do vody. Lépe se pak mixují.
Sušenky rozmixujte a smíchejte s rozehřátým (nikoli horkým) máslem. Vytvořte jednotnou hmotu a tu rovnoměrně rozprostřete do formy. Okraje nechte vyšší viz video. Korpus nechte alespoň půl hodiny ztuhnout v lednici.
Tofu rozmixujte spolu s mlékem, kešu a cukrem dohladka. Čokoládu rozehřejte ve vodní lázni spolu s kokosovým olejem. Následně přidejte k tofu krému a opět rozmixujte. Takto bude výsledná konzistence krásně nadýchaná a jemná. Krém nalijte na korpus a nechte opět ztuhnout v lednici minimálně 40 minut.
Maliny a 150 ml vody rozmixujte dohladka. Přendejte do kastrůlku a přiveďte k varu. Přidejte cukr a agar smíchaný s 50 ml vody. Za stálého míchání povařte asi dvě minutky a nechte alespoň 10 minut zchladnout. Následně směs nalijte do formy na čokoládovou vrstvu a nechte ztuhnout v lednici ideálně přes noc.