Rajská polévka

Ingredience

  • 1 LUNTER tofu Basil
  • 1 konzerva loupaných rajčat
  • 1 konzerva rajčatového protlaku
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 2 vštvicky tymiánu
  • lístky čerstvé bazalky
  • koření chilli
  • pepř
  • sůl
  • 2 polévkové lžíce olivového oleje
trojuholnik-white-1.svg

POSTUP PŘÍPRAVY:

Na oleji opečeme nadrobno nakrájenou cibuli a česnek.

Přidáme loupaná rajčata a protlak. Zalijeme trochou vody a přidáme tymián.

Podle chuti osolíme, opepříme, dochutíme mletým chilli. Přivedeme k varu a vaříme 15 minut.

Pak z polévky odstraníme tymián a dohladka ji rozmixujeme. Před podáváním ozdobíme bazalkou a nakrájeným tofu.

Chuť Thajska přímo z grilu,
Sweet Chilli tofu má vážně sílu