Tofu na severský způsob

Ingredience

  • 1 LUNTER SEAFOO TOFU PINK FILLET
  • 1 cibule
  • 1 citrón nakrájený na plátky
  • 50 g rostlinné máslo
  • 1 ČL směs černého pepře a citrónové kůry
  • 1 ČL sušená cibule
Dip:
  • 150 g rostlinný jogurt nebo smetana
  • 1 PL vegan majonéza
  • 1 ČL citrónová šťáva
  • 1 ČL nasekaný kopr
  • 1/4 ČL sušený česnek
  • černý pepř, sůl
trojuholnik-white-1.svg

POSTUP PŘÍPRAVY:

1. Do trouby rozehřáté na 220 °C vložíme na 15 minut LUNTER SEAFOO TOFU PINK FILLET s máslem. nakrájenou cibulí, citrónem a směsí koření a pečeme cca 15 minut.
2. V misce si důkladně smícháme všechny ingredience na dip.
3. Pink Fillet podáváme s oblíbenou pečenou zeleninou, salátem, případně s vařenými bramborami.

trojuholnik-purple

Môžem chutiť ako chceš,
stačí, ak to so mnou vieš